JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Systemtestare till vår IT-avdelning

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som systemtestare vilket innebär att du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med att förvalta och utveckla domstolarnas verksamhetsstöd. I din roll som systemtestare kommer du att tillsammans med andra granska de krav på systemlösningar som tas fram, säkerställa att de är realiserbara och sedan verifiera funktionaliteten. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med goda möjligheter till kompetensutveckling.


Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande kunskaper. Du är van att läsa kravdokumentation och utforma testfall. Du har goda kunskaper och erfarenhet av metoder och verktyg inom området. Du har erfarenhet av automatiska tester och verktyg inom detta område. Det är meriterande om du har erfarenhet av agila metoder. Det är meriterande om du har systemutvecklarbakgrund. Det är värdefullt om du har erfarenhet som testledare eller liknande ledande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av testdriven utveckling samt systemtest från verksamheter med komplexa system och integrationslösningar är även detta värdefullt.

Som person är du kreativ och självgående. Du är kvalitetsinriktad och har förmågan att arbeta strukturerat. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Självklart står du bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Arbetsgivarens referensnummer: 2209-2017
Ansök här


Kontakt

Anna Widing-Torstensson
Enhetschef för Systemdesign och test
0734-60 61 71

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

Placeringsort: Jönköping

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer »

Om Domstolsverket

På Domstolsverkets IT-avdelning jobbar vi med moderna tekniker och arbetssätt för att lösa Sveriges Domstolars behov av IT. Just nu står vi inför många spännande utmaningar för att digitalisera verksamheten.

Se filmen och läs mer på www.domstol.se/itjobb

Totalt är vi 100 kollegor på avdelningen, som arbetar brett inom många olika områden. Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med dina kollegor kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT. Hos oss jobbar alla med ständiga förbättringar och bidrar till arbetsglädje!

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar, som omfattar ett 80-tal olika domstolar, myndigheter och nämnder där cirka 6 800 personer arbetar. På Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping, där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.