JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Bra att veta

Välkommen till domstolarna i Linköping 

Här har vi samlat information som hjälper dig att hitta rätt när du kommer till domstolen för att vara med på en förhandling eller när du på annat sätt besöker eller kontaktar oss. 

Ingången till domstolen ligger på Brigadgatan 3, på Garnisonen i Linköping. Direkt till höger när du kommit in genom entrén finns tavlor med information om aktuella förhandlingar. Där finns också skyltar som hjälper dig att hitta rätt. Du kan också fråga i receptionen. 

När du ska till en förhandling

I din kallelse står det i vilken sal som förhandlingen ska ske. Kontrollera alltid på tavlan innanför huvudentrén att den sal som angivits i kallelsen fortfarande stämmer.

Skyltar hjälper dig att hitta till salen. Du kan också fråga i receptionen.

Alla förhandlingar börjar med att de inblandade parterna kallas till förhandlingssalen genom att målnumret och salen ropas upp i högtalaren. När du hör påropet är du välkommen in i förhandlingssalen.

Tillgänglighet

Domstolarna i Linköping har en lätt tillgänglig huvudentré med automatiska dörröppnare. Hiss finns upp till andra våningen. På entréplanet finns handikapptoalett. Handikapparkering finns precis utanför entrén.

Fika och restaurang

Det finns några lunchrestauranger i närheten av domstolarna. I huset har vi kaffe-, dricka- och godisautomater men ingen restaurang.Senast ändrad: 2016-11-25

Öppettider

måndag till fredag klockan
8.00-16.00

För sommarperioden 27 juni t.o.m 5 augusti:

Telefontid 10.00-12.00; 13.00-15.00
Receptionen lunchstängt 11:30-12:30

På grund av nybyggnation på Garnisonsområdet har antalet parkeringsplatser minskat. Var ute i god tid om du åker bil eller överväg andra transportmedel.