JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Kontakta domstolen med säker e-post

Med formuläret skickas ett meddelande till domstolen med säker e-post. Det innebär att meddelandet lagras på en krypterad server hos Domstolsverket. Det är ett snabbt, säkert och enkelt alternativ till  post, fax och vanlig e-post. Formuläret riktar sig främst till myndigheter som behöver skicka in handlingar med känsligt innehåll. Handlingar i de vanligaste filformaten kan bifogas, i storlek upp till 30 Mb.

Innan din myndighet börjar använda kontaktformuläret är det bra om kontakt först tas med domstolen, för att diskutera eventuella gemensamma rutiner.

För att skicka meddelandet krävs att koden längst ner på sidan skrivs in. Det är ett skydd mot att tjänsten missbrukas. Skriv in bokstäverna som visas och skicka formuläret med Send-knappen. Meddelandet visas därefter i pdf-format och kan sparas ner.

Observera!
Du ska få en bekräftelse skickad till den e-post du angivit som bekräftar att domstolen mottagit ditt meddelande. Får du ingen sådan bekräftelse – vänligen kontakta domstolen för att säkerställa att ditt meddelande nått fram.

Vid eventuella frågor, kontakta domstolen.

Gå vidare till kontaktformuläretSenast ändrad: 2018-03-29

Expeditionstid m.m.

Hyres- och arrendenämnden i Linköping delar expedition med Linköpings tingsrätt och kan därför ta emot handlingar när tingsrätten har öppet.

När Hyres- och arrendenämnden t.ex. håller sammanträden är det inte säkert att en besökare kan träffa någon från nämnden.

Frågor besvaras enklast per telefon.

Upplysning per telefon 

Måndag till torsdag kl. 13.00-15.00.

OBS! Måndagen den 5 juni 2017 är upplysningen stängd.

Telefonnr: 013-25 10 00

I telefonupplysningen ger vi allmän information om den lagstiftning som har anknytning till nämndens verksamhet och om handläggningen i nämnden.

Begränsade öppettider

I samband med vissa helger och ledigheter har vi begränsade telefon- och öppettider.