JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Kontakta domstolen med säker e-post

Med formuläret skickas ett meddelande till domstolen med säker e-post. Det innebär att meddelandet lagras på en krypterad server hos Domstolsverket. Det är ett snabbt, säkert och enkelt alternativ till  post, fax och vanlig e-post. Formuläret riktar sig främst till myndigheter som behöver skicka in handlingar med känsligt innehåll. Handlingar i de vanligaste filformaten kan bifogas, i storlek upp till 30 Mb.

Innan din myndighet börjar använda kontaktformuläret är det bra om kontakt först tas med domstolen, för att diskutera eventuella gemensamma rutiner.

För att skicka meddelandet krävs att koden längst ner på sidan skrivs in. Det är ett skydd mot att tjänsten missbrukas. Skriv in bokstäverna som visas och skicka formuläret med Send-knappen. Meddelandet visas därefter i pdf-format och kan sparas ner.

Observera!
Du ska få en bekräftelse skickad till den e-post du angivit som bekräftar att domstolen mottagit ditt meddelande. Får du ingen sådan bekräftelse – vänligen kontakta domstolen för att säkerställa att ditt meddelande nått fram.

Vid eventuella frågor, kontakta domstolen.

Gå vidare till kontaktformuläretSenast ändrad: 2018-03-05

Upplysningar

(allmänna frågor)
Svar på de vanligast förekommande frågorna finns på Hyres- och arrendenämndens hemsidor, www.hyresnamnden.se eller www.arrendenamnden.se

Upplysning per telefon

Måndag till torsdag: 10.00-12.00
Telefonnr: 031-314 03 80

Vi svarar på frågor från Västra Götalands län - förutom före detta Skaraborgs län - samt från Hallands och Värmlands län.

Hyres- och arrendenämnden lämnar allmän information om den lagstiftning som har anknytning till nämndens verksamhet - t.ex. hyres- och arrendelagstiftningen - och om handläggningen i nämnden. Nämnden ger inte råd om hur en uppkommen tvist ska lösas eller om hur ett avtal, en uppsägning eller någon annan handling ska tolkas.

Observera att det kan vara begränsad framkomlighet till nämndens upplysningstelefon under vecka 12 på grund av kompetensutveckling. Torsdagen den 22 mars är upplysningstelefonen stängd helt.

Expeditionstid
Hyres- och arrendenämnden delar expedition med Göteborgs tingsrätt och expeditionen är därför öppen när tingsrätten har öppet.

Nämndens öppettider
Måndag-fredag
Kl. 09.00-12.00 och 13.00-15.00

Nämnden håller många sammanträden utanför Göteborg och det är inte säkert att en besökare alltid kan träffa någon från nämnden.
Frågor besvaras enklast per telefon.

Begränsade öppettider

I samband med vissa helger har vi begränsade öppettider.