JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Bra att veta

Förvaltningsrätten i Falun är samlokaliserad med Falu tingsrätt.

Parkering

Avgiftsbelagd parkering finns i nära anslutning till förvaltningsrätten i Falun. Klicka här för att läsa mer om parkeringsplatser i Falun.

Kommunikationer

Faluns tågstation ligger ca 15 minuters gångavstånd från förvaltningsrätten. Närmaste busshållplats är ”Kullen, Falun”. Klicka här för att läsa mer om buss- och tågtrafiken i Falun och se tidtabeller. Vanligtvis finns det även taxibilar vid tågstationen. Klicka här för att läsa mer om taxitrafiken i Falun.

När du ska till en förhandling

I din kallelse står det i vilken sal som förhandlingen ska ske. Kontrollera alltid på tavlan i domstolens reception att den sal som har angivits i kallelsen fortfarande stämmer.

Alla förhandlingar börjar med att de inblandade parterna kallas till förhandlingssalen genom att målnumret och salen ropas upp i högtalaren. När du hör påropet är du välkommen in i förhandlingssalen.

Tillgänglighet och hjälpmedel

Huvudentrén ligger i markplan. Våra lokaler är handikappanpassade med hiss för dig som är rullstolsburen eller som av andra skäl har svårare att ta dig fram. Om du är hörselskadad finns hörselteknisk utrustning.

Fika och lunch

Det finns restauranger inom tio minuters promenadväg från domstolen. I huset har vi en kaffeautomatSenast ändrad: 2015-04-24